Το ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου αγοράζει εξοπλισμό και παραδοσιακά όργανα για το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής (Ε.ΠΑ.Μ)

ΝΕΑ

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου στις 26/11/2021 παρέδωσε υλικά, εξοπλισμό και παραδοσιακά όργανα για τις αίθουσες διδασκαλίας στο Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής (Ε.ΠΑ.Μ.) μεταξύ των οποίων και 4 βιολιά (1/4, 2/4, 3/4, 4/4), ειδικής κατασκευής από το εργαστήρι Χ. Νάκας – Κ. Παπαγρηγορίου, για να μπορούν να τα χρησιμοποιούν και παιδιά των πρώτων τάξεων του Δημοτικού. ‘Όλα τα υλικά, ο εξοπλισμός, όπως επίσης και τα παραδοσιακά όργανα παρελήφθησαν από τους δασκάλους του Ε.ΠΑ.Μ. και τον Υπεύθυνο του προγράμματος κ. Νίκο Μήλα.

Στη συνέχεια, ακολούθησε σχετική συζήτηση με την Πρόεδρο του Συλλόγου Γυναικών Άνδρου κα Ρένα Σακελλάρη για θέματα που αφορούν τα ωράρια διδασκαλίας και μελέτης, καθώς επίσης και την πρόοδο των μαθητών. Επίσης, η κα Σακελλάρη ενημέρωσε τον κ. Σιγάλα για το μεγάλο ενδιαφέρον και την πρόοδο των εγγραφών στο εργαστήριο, οι οποίες έχουν φτάσει τα 43 άτομα στην πλειοψηφία τους, παιδιά 6-18 ετών.

Εκ μέρους του Δ.Σ.,

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ.
Νίκος Σιγάλας

The post Το ίδρυμα Δημητρίου και Λιλίκας Μωραΐτη – Άνδρου αγοράζει εξοπλισμό και παραδοσιακά όργανα για το Εργαστήρι Παραδοσιακής Μουσικής (Ε.ΠΑ.Μ) appeared first on Ο Περίγυρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Άνδρου.