Φόρτωση Εκδηλώσεις

« Όλες οι Εκδηλώσεις

  • Αυτή η εκδήλωση έχει τελειώσει.

Αλιευτικός Τουρισμός, μια εξαιρετική πρακτική για τους αλιείς και το θαλάσσιο περιβάλλον

11 Νοεμβρίου 2021, 15:00 - 17:00

Στο πλαίσιο της διαδικτυακής συνάντησης “Αλιευτικός Τουρισμός, μια εξαιρετική πρακτική για τους αλιείς και το θαλάσσιο περιβάλλον”, θα παρουσιαστεί για πρώτη φορά από την ΕΝΑΛΕΙΑ ο ‘Οδηγός Αλιευτικού Τουρισμού’, που ετοιμάστηκε στο πλαίσιο του προγράμματος FishSmarter, ενώ θα πραγματοποιηθεί από την Αναπτυξιακή Εταιρεία Κυκλάδων Α.Ε. σύντομη παρουσίαση της νέας πρόσκλησης «Ιδιωτικές επενδύσεις για την αειφόρο ανάπτυξη των αλιευτικών περιοχών Κυκλάδων» με εστίαση στη δυνατότητα χρηματοδότησης του αλιευτικού τουρισμού.

Στη συζήτηση θα συμμετάσχουν αλιείς από την Αττική, την Αμοργό, την Πάρο, την Άνδρο, τη Σαντορίνη και αλλού, οι οποίοι θα μοιραστούν τις εμπειρίες τους από το πεδίο και θα μιλήσουν για τις προκλήσεις, τις ευκαιρίες, την προσέλκυση επισκεπτών και όσα χρειάζεται να ξέρει κάποιος για τη διαδικασία αίτησης του αλιευτικού τουρισμού.

Ακόμα, θα συμμετάσχουν εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και του τουριστικού κλάδου, οι οποίοι θα αναπτύξουν τις δυνατότητες περαιτέρω προώθησης του αλιευτικού τουρισμού ως νέο τουριστικό προϊόν.
Σας περιμένουμε!

Συνδεθείτε στο Zoom: https://us02web.zoom.us/j/86275328184?pwd=bjNObDZkWDlGUmE4REplVm82Tm9FQT09

Παρακολουθήστε ζωντανά στο Facebook: https://www.facebook.com/CycladesPreservationFund

Λεπτομέρειες

Ημερομηνία:
11 Νοεμβρίου 2021
Ώρα:
15:00 - 17:00
Κατηγορία Εκδήλωση:

Διοργανωτής

Εναλεία

Χώρος Διεξαγωγής

Internet