50ός Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου, 2-5/6/2017

Ο 49ος Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου αποτέλεσε μια μοναδική εμπειρία για τους συμμετέχοντες, έχοντας γίνει ένα από τα μεγαλύτερα και πιο ιστορικά events της ιστιοπλοΐας στην Ελλάδα, παρά τι δύσκολες οικονομικές συνθήκες. Οι διοργανωτές με περηφάνεια ανακοινώνουν τον 50ό Διεθνή Ιστιοπλοϊκό Αγώνα Άνδρου “Golden Anniversary” που θα διεξαχθεί 2-5 Ιουνίου 2017. Η αφοσίωση πολλών χορηγών και υποστηρικτών είναι σίγουρο πως θα συντελέσουν στην επιτυχία του Διεθνούς Αγώνα και θα μας κάνουν να θυμηθούμε τα πρώτα ενδοξά του χρόνια.

Από το 1967, διεξάγεται κάθε χρόνο και αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά events ανοιχτής θαλάσσης στην Ελλάδα. Φιλοξενείται στην Άνδρο, το νησί με την μεγάλη ναυτική κληρονομιά. Ο 50ός Διεθνής Ιστιοπλοϊκός Αγώνας Άνδρου είναι ιστορικά συνδεδεμένος με την ναυτική κοινότητα και εξέχοντες επιχειρηματίες του νησιού. Οι επισκέπτες που θα συρρεύσουν στην Άνδρο θα έχουν την δυνατότητα για μια σύντομη απόδραση από την Αθήνα, συνδυάζοντας ένα τριήμερο χαλάρωσης με έναν συναρπαστικό αγώνα που θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν.

Οι δηλώσεις συμμετοχής για τον αγώνα λήγουν την 31η Μαΐου και την 1η Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί το 1ο Skippers Meeting. Στις 2 Ιουνίου τα σκάφη θα ξεκινήσουν από τη Βουλιαγμένη με προορισμό το λιμάνι της Άνδρου. Το Σάββατοκύριακο στην Άνδρο θα είναι άκρως εορταστικό με εκδηλώσεις παραδοσιακού χαρακτήρα να λαμβάνουν χώρα στο νησί καθώς και συναυλία που θα διεξαχθεί για φιλαθρωπικό σκοπό.

Περισσότερες πληροφορίες: www.androsrace.com


Πότε;
02/06/2017 ~ 05/06/2017
Πού;
Χώρα, Ανδρος